Toontown

In jos

Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Vin 18 Iun 2010, 12:29 pm

Va recomand sa cititi mai intai primele randuri si daca va place cititi in continuare:(Scuze manzu dar nu poti fi cal decat daca platesti).Vedeti ca e tradus in limba romana asa ca se va intelege mai greu.
"În acest joc, poţi să te joci ca oricare dintre următoarele animale: un caine, pisica, raţă, mouse-ul, porc, iepure, maimuţă, ursul, sau cal. Aceasta din urmă trei specii pot fi create doar de cei cu un membru (plătite), cont. Jucătorii alege specii şi personaliza aspectul toons lor atunci când începe primul joc. Când crearea de Toon vă poate schimba înălţimea lor, culoare, cap, iar corpul. Jocul tutorial explică faptul că Zimte de caus si Disney villains transforma Toontown luminos şi vesel într-o lume întunecată corporative şi înfricoşată. Ei rândul său, de asemenea, Disney Worlds în lumi întuneric îngrozitoare.

Pentru a lupta Zimte de caus si ticalosii Disney, Toons utilizarea "gagurile" - farse stupide care sunt reflectoare ale umorului buf găsit în desene animate clasice: plăcinte cu smântână, sticle Seltzer, coji de banane, scăzând nicovale, stropeste flori, şi aşa mai departe. Poate la fel cum în mod corespunzător, atât numele Zimte de caus "şi armele lor sunt luate de la argoul de afaceri: Micromanager, Spin Doctor şi place. Învingându-Zimte de caus, de asemenea, câştigă puncte de experienţă pentru jucător în gag diverse "piese", în cele din urmă duce la gagurile noi şi mai puternice.

Jocul are ca alte RPG-uri folosind o interfaţă simplificată. (Designerilor de jocuri au susţinut că Toontown este "uşor de învăţat, dar greu de master") [4] Aproape toate activităţile în joc a utiliza mouse-ul., Cheia de control, precum şi tastele săgeată de pe tastatură, şi gamepad. La începutul jocului, un "Toontorial" învaţă nou player cum sa se miste, cum se lupta Zimte de caus, cum să comunice, gagurile de utilizare, şi cum să finalizeze primul set de sarcini necesare. Luptele cu Zimte de caus sunt turn-based: atacul Toons, Zimte de caus contra-atac, şi aşa mai departe până când una dintre părţi este victorios. Atunci când este rândul Toons ", jucătorul pur şi simplu clic pe gag doresc să le utilizeze, urmat de ţintă, presupunând că necesită un gag. Un atac cu succes Cog va reduce Puncte Laff de Toon sau un hit gag va reduce punctele de viaţă a Cog, ceea ce duce înainte şi înapoi, până când unul sau altul nu are nici unul stânga.

Lucrul în echipă este încurajată în Toontown Toons, deoarece low-level nevoie frecvent de ajutorul altora pentru a finaliza provocări dificile sau de a îndeplini anumite trucuri. De exemplu, "Toon-up-uri" (gagurile vindecarea) nu pot fi utilizate de către un jucător pe caracterul lor, astfel încât să fie vindecaţi în timpul luptei are nevoie de un alt jucător de a utiliza o Toon-up. Unele gagurile, de asemenea, să lucreze mai bine atunci când este utilizat în combinaţie cu anumite alte gagurile, de exemplu, o uşă "capcana" gag este inutil până la o altă Toon "atrage" Cog spre ea. O picătură "gag (cum ar fi o nicovală care se încadrează sau pian) este mult mai probabil pentru a lovi în cazul în care CG este primul" uimit "de un alt gag. În schimb, unele gagurile sunt mult mai puţin eficace atunci când sunt combinate cu anumite alte gagurile, un gag picătură va fi dor întotdeauna o Cog care a fost ademenit departe de locul său original.

Cât mai multe patru jucători pot colabora împreună pentru lupte Cog tipice. Jocul are de asemenea, patru Cog bătălii în care şeful de până la opt Toons pot participa. În bătălii simplu, orice Toon se pot plimba în luptă şi pe participare, cu condiţia să existe nu sunt deja patru Toons face acest lucru. De constructii si de luptele sef, seful a avut loc bătălii în interiorul Cog cartierele generale (clădiri permanente COG), Toons participante trebuie să intre toate în acelaşi timp, după care clădirea este sigilat până se termină lupta. Jucătorii pot cumpăra, de asemenea, "Doodles", animalele de companie virtuale jucatorul poate numele şi de tren pentru a face diverse trucuri. Expresii Şmecherie sunt achiziţionate de la Cattlelog să fie învăţaţi să doodle. Doodles a ajuta la refacerea puncte de Toon Laff.

[Modifică] Toontasks

Avansarea în joc necesită completarea "Toontasks", sarcini sau "misiuni", atribuit de caractere non-player împrăştiate despre Toontown. Fiecare Toontask are un premiu pentru finalizarea, cum ar fi puncte suplimentare laff "(echivalent cu jucator" de sănătate "), gagurile noi, jellybeans (moneda din joc), şi o varietate de alte beneficii. Gama de sarcini de la simplu la misiuni de livrare a învins o bătălie Cog mini-sef. Cea mai simplă sarcini sunt în "Toontown Centrală", unde toate Toons porni, în timp ce unele dintre cele mai dificile sarcini sunt la "Dreamland Donald's" şi "Brrrgh". Unele sarcini sunt necesare pentru o Toon pentru a avansa în joc, în timp ce alte sarcini sunt opţionale, oferindu-player-ul jellybeans suplimentare sau bilete pentru haine noi. Finalizarea unei sarcini vindecă, de asemenea, orice daune jucător a luat.

Unele sarcini sunt concepute pentru a încuraja munca în echipă puternică şi între Toons Toons mai slabe. De exemplu, o Toon puternic poate primi o sarcină pentru a ajuta la înfrângerea Toons nivel scăzut Zimte de caus Cog sau clădiri. Pentru a promova munca în echipă şi ajuta pe alţii pentru a finaliza sarcinile, jocul permite fiecărui Toon pentru a teleporta (folosind o gaura portabil) la locaţia exactă a unui prieten, chiar dacă acest prieten este într-un alt judeţ (server). Aceasta gaura portabil poate deveni extrem de utile, mai ales dacă aveţi pierdut.

[Modifică] Locuri de joacăLoc de joaca în Toontown Centrală.
Locuri de joaca sunt domeniile de Toontown care sunt permanent în siguranţă de la Zimte de caus. În locuri de joacă, Toons pot primi Toontasks noi, la rândul său, sarcini finalizate, cumpara produse noi, jocuri troleibuz, sau merge la pescuit. Fiecare loc de joaca una dintre caracteristicile lui Disney personaje clasice animate (Mickey, Donald, Daisy, Minnie, Pluto, Goofy sau Chip n 'Dale) ca NPC.

Toons utiliza, de asemenea, de joacă să se vindece după ce acestea au devenit răniţi în luptă. Toons nu mor, dar acestea nu devin trist, un trist Teleporturi Toon la cel mai apropiat loc de joaca în mod automat pentru a se vindeca şi repopula. Locuri de joaca vindeca Toons încet, dar împrăştiate în jurul ei sunt diferite "comori", care a accelera procesul.

Există un loc de joacă în fiecare cartier "de Toontown: Toontown Centrală, Andocaţi lui Donald, Daisy Gardens, Melodyland lui Minnie, Brrrgh, Dreamland lui Donald, Goofy Speedway, şi n Chip" Dale lui Acorn Acres. Fiecare loc de joaca, iar cota de vecinătate o temă unică. Temele sunt date cu un caracter, şi o temă pentru a se potrivi numele de vecinătate (de exemplu, Melodyland Minnie are o tema muzicala). Fiecare loc de joaca (cu excepţia Goofy Speedway & Acorn Acres) se conectează la două sau mai multe străzi cartier care conţin Zimte de caus si cladiri Cog. Dificultatea creşte cu fiecare cartier trecut. Dificultate "de Zimte de caus este determinat de nivelul lor. Mai mare nivel, de sănătate mai au şi mai puternice atacurile lor.

Un nou loc de joaca in aer liber-tematice, găzduit de Chip n 'Dale, a fost adăugată pe 12 septembrie, 2007. Numele lui de joaca, n Chip "Dale lui Acorn Acres, a fost decis de un sondaj. Chip n 'Dale lui Acorn Acres este conectat la n chip "Dale lui Mini Golf, care are trei cursuri de golf in miniatura unde Toons poate juca golf cu prietenii, pentru a câştiga trofee şi punctele laff. Această zonă serveşte de asemenea ca o intrare la "Bossbot" sediul Cog.

[Modifică] Zimte de caus

Potrivit povestea Toontown, Zimte de caus sunt roboti de afaceri iubitoare de îndoit privind schimbarea Toontown pentru totdeauna într-un imperiu de afaceri. Dinţi vin în patru tipuri: Bossbots (poarte costume maro, simbol este o cravată), Lawbots (purta costume de albastru-gri, simbolul este un ciocănel), Cashbots (poarte costume de culoare verde, simbolul este un semn de dolari), şi Sellbots (maro uzură costume, simbolul este un grafic bar). Dinţi vin în concentraţii diferite, variind de la "Nivelul 1" Zimte de caus (care au lovit şase puncte), la puternice "Nivelul de 12", Zimte de caus (care au lovit 200 de puncte). Bossbot HQ, de asemenea, acomodează "v2.0" Zimte de caus, care sunt Zimte de caus regulate care fac loc unei "Skelecog" o dată distrus. Potrivit unui film care a apărut la încărcarea joc la începutul anului, Scrooge McDuck a fost vizitat de un angajat al lui, când a pornit accidental un robot gigant, care a creat un rând de dinţi nesfârşită fi produse pe o bandă transportoare.

[Modifică] clădiri Cog
Cog clădiri sunt o caracteristică în Toontown cazul în care unul sau mai multe toons lucrează împreună pentru a învinge o serie de Zimte de caus. Cog clădiri sunt create atunci când intră Zimte de caus Toon clădiri, situate pe străzi, şi să le ia peste. Tipul de Cog care preia de constructii (Bossbot, Lawbot, Cashbot, sau Sellbot) determină aspectul exterior şi tipurile de Zimte de caus, care sunt în clădire. Standardul Cog cladire birouri, apoi acesta îl înlocuieşte, lift si usi la intrare se deschide. Deasupra lift sunt mai multe lumini, care determină numărul de etaje cladirea are, până la un maxim de cinci. Până la patru Toons pot intra, trece prin etaje şi învingându-Zimte de caus. După ce la etaj, Toon (e) se confruntă cu un sef "a clădirii, care este, în general, cel mai înalt nivel Cog în clădire. După ce şeful este învins, împreună cu orice alte Zimte de caus cu privire la acest etaj, cladirea este apoi înlocuit cu vechea cladire Toon. "Portrete" a Toons care a salvat de constructii sunt afişate în interiorul. O Toon pot câştiga, de asemenea, fie un bronz, argint, aur, sau de filare stele deasupra capului lor de către înfrângerea un anumit număr de Cog clădiri în acelaşi district. Într-o primă rare de o Toon fiind într-o clădire care este preluat, acestea vor fi trimise automat afară pe uşă. Toon va reapărea apoi în afara clădirii. Toons care au salvat-o clădire care este din nou preluată de dinţi va primi un mesaj care afirmă problema, numele a clădirii, şi de vecinătate.

[Modifică] Cog comandamentele
Pe măsură ce jucătorii ajunge la mijlocul la continut mai ridicat nivel din joc, vor fi alocate Toontasks legate de cele patru "Cog Sediul" în joc. Comandamentele sunt zone mari, care sunt permanent controlate de Zimte de caus şi condus de un sef de dimensiuni gigant Cog. Cât mai multe opt Toons pot lupta împreună pentru a învinge un Cog sef HQ. Unii au zone speciale, locuri ca o fabrică, DA, monetăriile, etc Aceste locaţii permite jucătorilor de Toon pentru a obţine condiţiile care au nevoie pentru a învinge sefi Cog, cum ar fi merite. Când în cartierele Cog, Toons pot începe Pensiunea grupuri, în cazul în care liderul poate invita Toons de a intra in lift cu ei. Alţi membri pot invita, de asemenea, membri. După ce patru sau opt (în funcţie de faptul dacă lift duce la subzone HQ sau luptele sef) Toons sunt în cadrul Grupului Pensiunea, liderul posibilitatea să faceţi clic pe un buton GO sau de a intra lift. Toate Toons în Grupa Pensiunea va bord, în acelaşi timp şi nu pot părăsi excepţia cazului în care liderul frunze. Această nouă caracteristică face mai uşor pentru Toons pentru a intra în lifturi Cog fără probleme aglomerarea.

Sellbot HQ (abreviat SBHQ) a fost lansat pe 12.19.2003. Acesta este controlat de Senior Vice Preşedintele (VP). Jucătorii trebuie să colecteze Sellbot piese de costum de înfrângerea maistri fabrica (Skelecogs) de la Fabrica de Sellbot, apoi castiga suficient pentru un fond de promovare în scopul de a lupta VP. Meritele poate fi câştigat prin înfrângerea Sellbots oriunde în Toontown, dar mai sunt câştigate de un succes rula prin fabrică. VP luptă, în care până la opt toons participa, constă din trei runde: Zimte de caus (orice lvl 1-12), Skelecog (orice lvl 8-12), şi Runda Pie cu VP. Lupta pentru VP este împărţit în trei runde. Pentru prima rundă, toons împărţită în două echipe de până la patru fiecare, şi ei luptă Zimte de caus regulat (20-24 Zimte de caus, nivelurile 1-12, împărtăşite de ambele grupuri de desene animate). Atunci când acestea sunt învinşi, există o pauză. Doilea tur de scrutin se desfăşoară în acelaşi mod, exdept că toons se confruntă acum cu Skelecogs. In runda a treia şi finale, toons lucreze împreună într-o manie de plăcintă-a aruncat. Toons plimbare cu o sursă nelimitată de plăcinte crema de a arunca la VP. Când rulare vicepreşedinte al deschide, unul dintre personajele trebuie să încerce să arunce o plăcintă în ea. Acest şochează "VP timp de câteva secunde, timp în care trebuie să Toons arunca în mod repetat, plăcinte la piept şi cap. Când VP este uimit, fiecare şofer de succes la lovit în spate. Toons repetaţi procesul până când bat VP de pe rampa de lansare. După VP este învins, un negustor Toon este eliberat. Recompensă pentru înfrângerea VP este o carte "SOS", un one-time-capacitatea de utilizare speciale, care poate fi convocată în timpul unei lupte Cog viitor. Există de asemenea o fabrică sellbot pentru toons nivel mai scăzut în cazul în care puteţi câştiga Cog ascunde părţi. La început, câteva părţi ar fi plecat după lupta VP, chiar dacă dumneavoastră Toon castigat batalia sau nu.

Cashbot HQ (abreviat CBHQ) a fost lansat pe 17 februarie, 2005. Acesta este controlat de şef financiar (CFO). Lupta CFO are premisele unei Cashbot complet "Cog costum", plus un anumit număr de Cashbot "Cogbucks". Toons pot merge în trei monetării Cog (mentă monede, dolarul mentă, şi menta lingouri) sau lupta Cashbots afara Cashbot HQ Cogbucks pentru a obţine mai mult. piese de costum Cog sunt obţinute prin completarea unor sarcini specifice în Dreamland Donald's. Bătălia CFO constă într-o rundă de Zimte de caus. Apoi, toate Toons alerga în jurul şi să nu se eschiva numai CFO al atacurile aleatorii (inclusiv pumnul se deschid larg şi unelte de aruncare), dar care se încadrează, de asemenea, goons eschiva. Toons merge într-o staţie de macara şi să le utilizeze pentru a ridica seifuri şi goons şi Swing-le în faţa CFO, în timp ce alţii asomarea goons şi să încerce să asomarea CFO. De asemenea, elemente cum ar fi conurile de inghetata, stea, şi aşa mai departe poate ajuta la creşterea puncte Laff. Recompensa pentru completarea această bătălie este o Toons "Uniţi de lume" fraza, un one-time-utilizare abilitati speciale. Aceste fraze sunt: "Toons din lume, Truvai sus", care oferă o varietate de gagurile atunci când sunt utilizate; "Toons din lume, Toon-up", care vindecă Toons şi "Toons din lume, cheltuiesc Inteligent", care da jellybeans alte Toons pentru Toons care stau destul de aproape de "auzi" fraza.

Lawbot HQ (abreviat LBHQ) a fost lansat pe 25 aprilie 2006. Acesta este controlat de un sef numit şef Justiţie (CJ). Înainte de a lupta împotriva CJ, Toons complet un set de sarcini date de profesorul Flake în Brrrgh de a câştiga un costum Lawbot Cog. După aceea, jucătorul va câştiga un anumit număr de Lawbot "juriului Informări" pentru fiecare Lawbot învins. Bătălia constă dintr-un rotund Cog, urmată de o rundă de tun pentru a Toons scaun pe un juriu, urmată de o rundă de a arunca "dovezi" cărţi într-o scară de justiţie evitând în acelaşi timp cărţi fiind aruncate de Zimte de caus. Recompensă pentru înfrângerea CJ este o abilitate de a convoca o Cog specifice, Cog constructii, sau Cog invazie. Dar nu poti stoc pe invaziile pentru cog acelaşi.

Bossbot HQ (abreviat BBHQ) a fost lansat pe 3.06.2008. Acesta este controlat de un sef numit Chief Executive Officer (CEO). Jucătorul trebuie să colecteze o Bossbot costum Cog şi "Valori Opţiuni" pentru a lupta CEO. Jucătorul colectează piese costum de a face o serie de sarcini dat de Shep Ahoy în Dock Donald's. După ce costum este dobândit, Toons primi Valori Opţiuni de a distruge Cog Bossbot. Bătălia este alcătuită din două runde Cog lupta, unul în camera de preparare a produselor alimentare şi una în interiorul camerei CEO restaurant banchet. Dupa prima runda de Zimte de caus este învins, Toons trebuie să acţioneze în calitate de chelneri în costume albe Cog pentru Zimte de caus ca un mijloc de a evita să fie prins. Toons servesc Raiders "Corporate" sau "Big Brânzeturi" bea de trei ori, după care Zimte de caus exploda. După Toons sunt descoperite de către CEO şi îndepărtat de deghizări lor, ei trebuie să lupte a doua rundă de Zimte de caus (ar trebui să Toons au distrus cu succes fiecare rotiţă în runda precedentă, aceasta va consta doar de o "brânză nivelului Big 12 v2.0 "). După aceea, ele trebuie să apa explozie CEO-ul de a provoca daune. Învingându-CEO recompense jucători cu "Alunecările roz", care va "foc" Zimte de caus si distruge-le într-un singur împuşcat cu ajutorul unui tun care iese din teren. După ce finsh Bossbot HQ devii Big Cheese nivelului 50.

[Modifică] activităţi non-combatere

Toontown ofera mai multe activităţi non-luptă pentru jucători. Activităţile permit jucătorilor să câştige jellybeans, laff puncte suplimentare, precum şi alte bonusuri de a utiliza în joc principal.

[Modifică] Carucior Jocuri
Cărucior jocuri sunt scurte, mini-jocuri arcade de genul asta o pot juca solo sau cu până la trei alte Toons. Ele se numesc jocuri cărucior, deoarece trebuie să hop pe o masina cărucior în loc de joaca pentru a începe redarea acestora. Toons câştiga jellybeans (moneda din joc de Toontown), bazate pe cât de bine scorul în jocuri. Multiplayer jocuri câştiga jellybeans pentru fiecare jucător în mod egal pe baza cel mai mare scor. Unele jocuri se pot jucat de doi sau mai mulţi jucători doar, cum ar fi jocul Tag. Pe cărucior joia de cai ferate, jucătorii pot utiliza punctele de vot care joc pentru a merge la jellybeans de la cât de multe au ajuns de la ultimul joc. Cărucior piese au, de asemenea, jellybeans gratuit pentru a da afară. August 2008 a fost numit "Luna a Jocurilor cărucior" pentru un maraton de patru jocuri troleibuz nou lansat pe săptămână.

Doodles Doodles sunt casă de toons de toontown, ele pot fi baiat sau fete. Trupurile lor sunt în formă ca un jellybean şi lor plutitoare pe varful picioarelor lor. Toon dvs. poate Feed, zero, de apel şi de tren doodle dumneavoastră. Trucuri pe care le poate invata sunt, Salt, rollover, mort Play, Backflip, Beg, dans şi să vorbească. Puteţi apela Doodle în lupta pentru "toon-up"-vă prietenii şi tu în luptă. Înainte de a Doodles fost prezentat oficial la toontown, Consiliul Toon crezut despre ei callling Scrabbles.

[Modifică] Pescuit
Există iazuri de pescuit în fiecare loc de joaca, pe fiecare strada de Toontown, şi la moşia fiecarui jucator. Toons pot captura de peşte printr-un simplu joc, apoi le vinde pentru jellybeans la un NPC functionar Pet Shop. Şaptezeci de specii diferite de peşte există în prezent în joc, iar jucatorii castiga un punct laff şi un trofeu pentru fiecare 10 specii noi pe care le prind. Mai multe specii sunt ultra-rare şi / sau pot fi găsite doar în iazuri special. În fiecare miercuri este "Miercuri Bingo". Toons pe fiecare actiune iaz o carte de bingo şi încercaţi să-l completeze prin prinderea diferite specii de peşti înainte de a termina un cronometru şi de a câştiga până la 10.000 jellybeans.

[Modifică] Gradinarit
Toons pot să crească şi să menţină o gradina de flori, statui, şi "arbori gag" la moşiile lor. Gagurile culese din gag copaci au capacitatea de daune mai mari decât cele normale. diferite specii de flori pot fi cultivate prin plantarea de diferite combinaţii de jellybeans. Există tipuri de patruzeci de flori, şi un jucător câştigă un punct laff şi un trofeu pentru fiecare zece specii cultivate. flori inflorit pot fi vândute jellybeans. Pentru a vinde flori merge la wheelborrow situat la moşia ta.

[Modifică] Kart Racing
Toons pot cursă împotriva reciproc în Goofy Speedway, o zonă care constă din şase piese rasă diferite (împreună cu versiunile lor inversată), plus un magazin care vinde masini si accesorii auto. Puteţi obţine masini ca Roadster şi Toon Utility Vehicle. Similar cu Nintendo Mario Kart jocuri, Racers poate colecta şi de a folosi un produs (placinte, nicovale, viteza-boost, coaja de banana) pe fiecare alte timpul cursei. Treizeci de trofee de curse poate fi, de asemenea, a câştigat, şi pentru fiecare zece Toon va câştiga un alt punct laff. Fiecare zi de luni, Grand Prix este deţinut, în care Toons pot castiga bilete mult mai multe decât de obicei, precum şi trofee speciale. Există, de asemenea, un tablou de bord faţă-verso Featured prezintă cele mai bune scoruri recente timp cu anumite toons şi numele lor.

[Modifică] Miniature Golf
Situat la Chip n 'Dale lui Mini Golf, Toons poate juca golf in miniatura pentru a câştiga trofee care pot fi folosite pentru laff puncte (câte unul pentru fiecare zece trofee până la un total de trei). Exista trei cursuri cu culori specifice ale acestora: "Walk in Par" (verde), "Hole Unele Fun" (galben), şi "Kit Hole şi Kaboodle" (rosu), fiecare în ce mai dificilă decât ultima. Toons pot accesa minigolf de la Chip n 'Dale lui Acorn Acres, care se află în loc de joaca din Dock Donald's.

[Modifică] Părţile Toon
Toontown introdus recent părţi Toon, o adunare necombatante cu prietenii. Aceste partide jumătate de oră pot fi publice (oricine poate veni) sau private (invitat numai Toons). Efecte speciale pentru partid includ un tonomat, Catch parte, un ring de dans, trambuline, tunuri, focuri de artificii, decoratiuni, şi-o remorcher de război. Pentru a găzdui o parte sau merg la o petrecere, nu sunt părţi Gates în fiecare Teren de joacă, cu excepţia Goofy Speedway şi n Chip "lui Dale. Aceasta costă un minim de 100 (max 10250) jellybeans pentru a găzdui o petrecere. 100 Jellybeans va primi doar un ceas părţi.

[Modifică] ToonFest

Disney Online organizeaza anual o culegere din viaţa reală pentru fanii Toontown numit ToonFest, a nu fi confundat cu un festival de desene animate care nu au legătură numit Toonfest (în mod oficial "Walt Disney's Hometown Toonfest"), organizat anual în oraşul natal al Walt Disney a Marceline, Missouri. [10] Disney ToonFest Online include activităţi tematice şi jocuri, trivia si concursuri costum, avanpremiera de caracteristici viitoare, şi dezvoltator de Q & A panouri. Prima adunare, ToonFest 2006, a avut loc la Walt Disney Studios complexe din Burbank, California, [11] în timp ce ToonFest 2007 a avut loc la Walt Disney World din Orlando, Florida. [12]

[Modifică] Caracteristici de siguranţă onlinejucători Toontown comunica folosind SpeedChat.
Deoarece aceasta este o lume online unde copii si adulti interacţionează, Disney a implementat mai multe caracteristici unice în Toontown pentru a păstra copiii în siguranţă de la conversaţii sau de comportament inadecvat. În primul rând, nu există discuţii deschise implantat în joc, numit SpeedChat Plus, limitată la doar cuvinte de pre-aprobat dintr-un dicţionar. Orice persoană care a activat Speedchat Plus este capabil de a vedea ceea ce a fost tastat. Dacă un jucător tipuri de un cuvânt care nu este în dicţionar, este înclinat (şi arată în roşu în fereastra de chat), iar jucătorul trebuie să selecteze un înlocuitor. În cazul în care este înscris, oricum, ea arată ca un zgomot de origine animală la prieteni non-adevărat, şi va fi sau nu va arăta prietenilor adevărat, în funcţie dacă este vulgar sau nu. Părinţii au capacitatea de a restricţiona prieteni adevăraţi sau plus capacitatea de Speedchat toons copiilor lor printr-un set de controale parentale. Jucători care nu permit SpeedChat Plus comunice unul cu celălalt în întregime prin intermediul "SpeedChat" - o pre-definite, în condiţii de siguranţă lista de fraze care sunt accesate prin intermediul o serie de meniuri drop-down. Meniurile sunt concepute pentru a acoperi nevoile de comunicare cele mai multe (plus mai multe fraze prostie), dar jucătorii pot adăuga fraze adiţionale SpeedChat la meniul lor prin achiziţionarea acestora din Cattlelog.

Există, de asemenea Casa Norme aplicabile de tip chat. Orice infracţiune sau de încălcare ar putea duce la o posibilă rezilierea sau suspendarea de servicii, sau pur şi simplu un avertisment. Acest lucru poate fi, de asemenea, cauzată de utilizarea corectă a butonului raport. Toontown, de asemenea, are un buton şi ignora orice rapoarte false ar putea rezulta într-o deţină cont sau întrerupere a serviciilor.

Pentru a comunica dincolo de restricţiile de SpeedChat, nu există "True Friends" chat. Dacă doi sau mai mulţi jucători cunosc deja reciproc în afara jocului lumii (de exemplu, prieteni din viata reala, rude, prieteni sau online, de la un alt joc sau site-ul), ele pot deveni prieteni adevarati cu celălalt după finalizarea unui proces de un timp care implică un şase cod secret întotdeauna cifre incepand cu TT. Prieteni adevăraţi pot comunica unul cu celălalt în Toontown prin intermediul unui formă liberă fereastra de chat. Aceste mesaje sunt automat filtrate pentru a elimina limbajul vulgar si alte cuvinte, Disney a considerat necorespunzător, precum şi nume de locuri, cum ar fi state. Mai mult, aceste mesaje de discuţii sunt vizibile numai de jucători care sunt prieteni adevarati cu expeditorul mesajului; alţi jucători în apropiere a vedea aceste mesaje, cum ar fi sunete de animale păsărească (lătrat, meowing, etc.) O "lista de prieteni" este prevăzută în joc care permite unui jucător pentru a urmări starea de prietenii lui Adevărat şi non-adevăr, până la un maxim de cincizeci.

Naming o Toon este de asemenea controlată pentru a preveni nume care conţine un limbaj inadecvat sau detalii din viaţa reală personale (cum ar fi vârsta şi oraşul natal). Cei mai mulţi jucători folosesc built-in numele generator de Toon, care le permite să construiască un nume, apasand pe unul sau mai multe pre-aprobate "toony" cuvinte ("Super Pinky", "Printesa Twinkletoon Rainbow", "Domnule Funnymonkey", "Super skiduri Fizzlefink "," Electroslam ZZ Crazy "," Fireball Fat, etc.) Dacă un jucător alege să prezinte un nume de obicei, acestea trebuie să aştept ca cineva de la Disney să-l aprobe. nume particularizate care sunt respinse vor fi aprobate, uneori, în cazul în care sunt judecaţi din nou. Numele nu sunt unice; Toons multiple pot avea acelaşi nume.

În conformitate cu spiritul prietenoasă, cooperantă a Toontown, designerii jocului intenţionat lăsat afară unele dintre caracteristicile mai puţin prietenoase, care sunt, uneori, găsite în alte MMORPG-uri. [5] De exemplu, Toontown nu conţine luptele PvP, prin urmare, un jucător nu poate "ucide "altul. Jucătorii sunt, de asemenea, în imposibilitatea de a vinde sau de produse comerciale cu alţi jucători, însă, jucătorii pot cumpăra cadouri pentru alţi jucători prin intermediul Cattlelog. Ca la orice joc multiplayer, anumite acţiuni pot fi considerate enervant sau altfel nedorite. Toontown are, de asemenea, o anumită secţiune de cuvinte pentru toons acţionează în mod necorespunzător, cum ar fi "Miroşi", "Opreşte-te!!" şi "Nu fi serios!".

Viteza Chat Plus (SC +) este o caracteristică nouă care înlocuieşte Chat viteză tradiţionale. Viteza cu generice Chat, un jucator ar putea utiliza doar un număr limitat de fraze. Viteza cu Chat Plus, jucatorul poate folosi toate cuvintele din Toontown aprobat de dicţionar "". Acest lucru permite jucătorilor de a forma propoziţii logice, în timp ce interzicerea cuvinte care nu sunt aprobate de Toontown. astfel de cuvinte le includ pe cele care sunt derogatoriu (profanare de exemplu), cele mai multe numere (de a păstra în conformitate cu politica Toontown de a proteja copiii de la animale de pradă, făcând dificilă pentru schimbul de informaţii personale), precum şi diferitele cuvinte alte Toontown simte sunt fie negativ sau să permită schimbul de informaţii cu caracter personal. Cuvinte care sunt interzise sunt afişate în roşu sau cursive (în funcţie de Toon are nici prieteni adevarati), în timp ce tastaţi, pentru a reaminti jucător că acest cuvânt nu poate fi utilizat. Cu toate acestea, jucatorii evita aceste restricţii, uneori, înlocuind cuvintele pentru cuvinte interzise. De exemplu, un număr poate fi spus ca "a castigat", numărul doi ar putea fi declarat ca fiind "prea", şi aşa mai departe. Jucătorii pot încă mai au "prieteni adevăraţi" şi de a folosi orice cuvinte sau numere în conversaţiile cu celălalt (cu toate acestea, aceste conversatii sunt, de asemenea, de multe ori monitorizate de către angajaţii Disney)."
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Vin 18 Iun 2010, 1:14 pm

deci incepesi sa jucati sau nu?
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  lorena.buta la data de Vin 18 Iun 2010, 1:15 pm

nu Laughing
avatar
lorena.buta
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Eu sunt cea mai mare fana a Draculaurei pentru todeauna in tot universul !!!
Localizare Localizare : Undeva in Monster High
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 108436

Vezi profilul utilizatorului http://romania.forumatual.net/forum.htmc

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Froggy cunoscuta ca scl la data de Vin 18 Iun 2010, 1:19 pm

eu am inceput , mai ales cand am auzit ca joaca si webkinzvideos989 I love you
avatar
Froggy cunoscuta ca scl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy...
Localizare Localizare : intr-o lume fericita
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 90311

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Alexa17 la data de Vin 18 Iun 2010, 1:20 pm

nup Sad rendeer Shocked sory

Alexa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 103618

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  ClaudiaMissy la data de Vin 18 Iun 2010, 1:21 pm

nici eu


Ultima editare efectuata de catre ClaudiaMissy in Vin 18 Iun 2010, 1:22 pm, editata de 1 ori
avatar
ClaudiaMissy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : bn
Localizare Localizare : FETESTI
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 95081

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Froggy cunoscuta ca scl la data de Vin 18 Iun 2010, 1:21 pm

daca te deranjeaza imi voi sterge contul Wink
avatar
Froggy cunoscuta ca scl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy...
Localizare Localizare : intr-o lume fericita
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 90311

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Vin 18 Iun 2010, 3:00 pm

de ce?Ca e mult de citit sau vi se pare de copii (cred ca cu treaba de copii) sau ca va trebuii sa platiti (asta e nu?)
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Alexa17 la data de Vin 18 Iun 2010, 3:05 pm

ca trb sa platim Sad

Alexa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 103618

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Vin 18 Iun 2010, 3:08 pm

Alexa17 a scris:ca trb sa platim Sad
nu e obligatoriu.Nu esti obligata.Poti plati sau nu.Cum vrei u
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Vin 18 Iun 2010, 3:13 pm

daca intrati va ajut cu taskurile.Am 77 laff deci pot fara probleme.
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  pupantonia la data de Vin 18 Iun 2010, 3:39 pm

care e siteul pentru joc?
avatar
pupantonia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : un moft floral
Localizare Localizare : RO
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 93511

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Alexa17 la data de Vin 18 Iun 2010, 3:39 pm

www.toontown.com

Alexa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 103618

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Husky la data de Vin 18 Iun 2010, 4:20 pm

eu ma-am inscris am 4 glume diferite si 40 de bomboane
avatar
Husky
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 97051

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Vin 18 Iun 2010, 4:21 pm

Husky a scris:eu ma-am inscris am 4 glume diferite si 40 de bomboane
in engleza?
ai 4 ?????? si 40 jbs
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Vin 18 Iun 2010, 4:23 pm

Husky a scris:eu ma-am inscris am 4 glume diferite si 40 de bomboane
da click pe carte si pe glob si couta servarul Toon Valley.Ne vedem acolo.Sunt o pisica maro pe nume max.
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Froggy cunoscuta ca scl la data de Sam 19 Iun 2010, 11:58 am

haide eu sunt o pisica maro cu o rochie roz si albastru pe nume little ursula twinklewhip !!!!
avatar
Froggy cunoscuta ca scl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy...
Localizare Localizare : intr-o lume fericita
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 90311

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Froggy cunoscuta ca scl la data de Sam 19 Iun 2010, 11:58 am

mai esti in Toon Valley?
avatar
Froggy cunoscuta ca scl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy...
Localizare Localizare : intr-o lume fericita
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 90311

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Sam 19 Iun 2010, 12:00 pm

Froggy cunoscuta ca scl a scris:mai esti in Toon Valley?
intru acum
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  steffa_99 la data de Sam 19 Iun 2010, 12:38 pm

eu joc de cand aveam 4 ani dar m-am lasat de 2 ani...am avut abonament vreo 4 ani...
avatar
steffa_99
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : mereu nerabdatoare
Localizare Localizare : bucuresti
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 88997

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  ♥Camalazo♥ la data de Sam 19 Iun 2010, 7:30 pm

cat laff aveai?
avatar
♥Camalazo♥

KinzCash : 86791

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Froggy cunoscuta ca scl la data de Dum 20 Iun 2010, 6:48 pm

hai pe tt andrei! hai pe mess! hai andrei! I love you I love you I love you
avatar
Froggy cunoscuta ca scl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy...
Localizare Localizare : intr-o lume fericita
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 90311

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Lun 21 Iun 2010, 8:46 am

Froggy cunoscuta ca scl a scris:hai pe tt andrei! hai pe mess! hai andrei! I love you I love you I love you
scz dar am fost ocupat cu forumul meu de pe tt ca e greu sa fii admin pe un forum moderator pe altul si fondator pe altul
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Froggy cunoscuta ca scl la data de Lun 21 Iun 2010, 3:49 pm

LUME lume cine este fan toontown , sau sa afle mai multe despre el , sa intre pe forumul : http://toontownfan.forumcreativ.ro/ { este creat de WebkinzVideos989 study
avatar
Froggy cunoscuta ca scl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy...
Localizare Localizare : intr-o lume fericita
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 90311

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Lun 21 Iun 2010, 5:30 pm

Froggy cunoscuta ca scl a scris:LUME lume cine este fan toontown , sau sa afle mai multe despre el , sa intre pe forumul : http://toontownfan.forumcreativ.ro/ { este creat de WebkinzVideos989 study
va fac pe primii 2 moderatori si pe urmatorii 3 designeri
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  FROGGY c la data de Lun 21 Iun 2010, 8:46 pm

mai facut moderatooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
esti nemaipomenit!

FROGGY c
Vizitator


Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  FROGGY la data de Lun 21 Iun 2010, 8:47 pm

si eu sunt FROGGY cunoscuta ca scl , sunt pe al calc si nu-mi mai stiu parola

FROGGY
Vizitator


Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  WebkinzVideos989 la data de Mar 22 Iun 2010, 8:23 am

FROGGY c a scris:mai facut moderatooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
esti nemaipomenit!
de fapt te am facut admin
avatar
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 92627

Vezi profilul utilizatorului http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

:)

Mesaj  Danyyy10 la data de Dum 29 Apr 2012, 1:29 pm

Ms ca ai zis de tt,eu am 100 laff,ma cheama Mister Alvin ,va ajut pe toti,am full all gags,dar nam drop Very Happy,si nu am full lure,in rest tot max

Danyyy10
Vizitator


Sus In jos

sssssssss

Mesaj  Danyyy10 la data de Dum 29 Apr 2012, 1:34 pm

pai ma rog,nu am facut in o zi,ci in 6 luni

Danyyy10
Vizitator


Sus In jos

Re: Toontown

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum